Se vårt utvalg av markedets ledende kredittkort


Med et kredittkort har du alltid penger tilgjengelig, og kan hjelpe deg med å oppnå store besparelser og smarte fordeler ved bruk.
I listen nedenfor kan du finne det beste kredittkortet for deg, og sammenligne priser og rentekostnader hos alle selskapene.
Husk at du alltid får best utbytte av fordelene ved betaling på forfall. Vi oppfordrer til sunt bruk av kredittkort.Hent uforpliktende tilbud nå

Pengr.no tilbyr en sammenlikningstjeneste innen finansiering, og driver tjenesten av og med kommersielle hensyn. Visse selskaper kan utesluttes fra denne siden basert på vår kompensasjon.
Din innsendte informasjon brukes kun til å vise deg relevante tilbud og/eller kontakte deg for oppfølging, og slettes dersom tilbudet ikke er av interesse. De respektive samarbeidende selskapene kan ha egne vilkår for datalagring.
Ingen bestillinger gjort via Pengr.no håndteres av Pengr, eller er gyldige før de er skriftlig bekreftet av respektive leverandør. Vi er ikke et finansforetak. Les våre brukervilkår her »