Se vårt utvalg av markedets ledende kredittkort


Med et kredittkort har du alltid penger tilgjengelig, og kan hjelpe deg med å oppnå store besparelser og smarte fordeler ved bruk.
I listen nedenfor kan du finne det beste kredittkortet for deg, og sammenligne priser og rentekostnader hos alle selskapene.
Husk at du alltid får best utbytte av fordelene ved betaling på forfall. Vi oppfordrer til fornuftig bruk av kredittkort.Hent uforpliktende tilbud nå
Pengr.no er en objektiv sammenlikningstjeneste innen finansiering. Tjenesten drives av og med kommersielle hensyn. Visse selskaper kan utelukkes fra denne siden basert på vår kompensasjon.
Din innsendte informasjon brukes kun til å vise deg relevante tilbud og/eller kontakte deg for oppfølging, og slettes dersom tilbudet ikke er av interesse.Les våre brukervilkår.
Tredjepartsselskaper leverer affiliate markedsføring av våre tjenester for egen regning og risiko. Vi fraskriver oss ethvert ansvar for deres praksiser.
Ingen bestillinger gjort gjennom vår tjeneste håndteres direkte av oss, eller er gyldige før de er skriftlig bekreftet av respektive leverandør.

Økonomiske problemer? Ring 800GJELD (80045353)